Twitter amuseert zich met het wassen beeld van Nicki Minaj (foto’s)

Nicki Minaj is niet meteen het type dat je zou definiëren als de ideale schoondochter.

Zonder de hulp van de software autotune en de plastische chirurg die haar lichaam heeft voorzien van implantaten op de juiste plaatsen, zou ze even beroemd zijn als de lokale kruidenier om de hoek. Niettemin vonden ze het bij Madame Tussaud in Berlijn het een fantastisch idee om de 37-jarige Trinidadiaans-Amerikaanse zangers een wassen beeld te geven.

Geen gemakkelijke taak, daar de rapster wel elke maand wisselt van look en pruik. Dus opteerden ze voor haar verschijning uit de clip Anaconda. Het lichaam, haar booty, de tattoo’s en het outfitje komen aardig overeen. Alleen ging er iets wreed mis met het gezicht van Minaj. Het lijkt opeens of ze een gedaanteverwisseling heeft gedaan met haar Mexicaanse poetsvrouw. 

Iets wat menig Twitteraar ook is opgevallen.  Gelukkig voor Nicki Minaj is haar smoeltje niet het eerste aandachtspunt waar de bezoekers naar zullen staren.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More