Tweet van de week: “Ik denk dat mijn buren heel blij waren”

Een mens komt nogal wat tegen op Twitter, en daarom besloten we vanaf nu om de zeven dagen een ‘tweet van de week’ te selecteren.

Op Twitter gaat het, net als in de kranten, nog steeds voornamelijk over corona. Enerzijds zijn er de mensen die graag nog heel lang in hun kot zouden willen blijven – een groep die wel steeds kleiner wordt – en anderzijds zijn er de mensen die het helemaal gehad hebben met al die maatregelen – een groep die steeds groter wordt.

De meest gedeelde screenshot deze week, is ongetwijfeld één die zegt: @vanranstmarc heeft je geblokkeerd. De viroloog/bordjesdraaier/rapper/professor-in-vanalles blokkeert dan ook iedereen die het niet met hem eens is. En aangezien er meer en meer mensen zijn die alle coronamaatregelen kotsbeu zijn, draait de blokkeerknop van Van Ranst tegenwoordig overuren.

Maar goed, over naar de tweet van de week nu. Die komt van @prankeska. Zij postte een selfie van zichzelf, voor het raam staand, waarop heel wat ‘underboob’ te zien is. Het bijschrift: “Ik denk dat mijn buren heel blij waren.”

Aan de tweets die daarop volgden te zien, waren er blijkbaar ook heel wat twitteraars blij: “’t Is niet dat ik mijn ti3ten op Twitter zet dat ik wil batsen”, ‘En nee ik wil uw ongewassen pi3meltje niet zien” en “Slaapwel aan alle vieze mannen die me nu volgen!”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More