Trump overleeft ook tweede impeachment en triomfeert

“Make America Great Again.”

Het was voorspeld dat ook de tweede impeachmentprocedure een maat voor niets zou zijn. Trump heeft het overleefd en beschouwt het meteen als een overwinning. In zijn narcistische zelfbeeld is dit het een eerste signaal van zijn overwinning bij de volgende verkiezingen. Trump is vrijgesproken van het aanzetten tot opstand en heeft meteen beloofd dat hij zal blijven opkomen voor de “grootsheid van Amerika”. “Onze magnifieke, historische en patriottische beweging, ‘Make America Great Again’, staat nog maar aan het begin”, aldus Trump.

Hij zadelt de Republikeinen hiermee op met een extremistische imago dat binnen de partij ongetwijfeld voor conflicten zal zorgen. Na de laatste verkiezingen is de Amerikaan wakker geworden in een verdeeld land. Je kan onmogelijk negeren dat bijna de helft van alle Amerikanen koos voor een narcistische halfgod die voortdurend op de slappe koord van de leugen balanceert.

“Het is een triest commentaar op onze tijd dat een politieke partij in Amerika een vrijkaart krijgt om de rechtsstaat te kleineren, wetshandhavers te belasteren, meutes toe te juichen, oproerkraaiers vrij te spreken en gerechtigheid te veranderen in een instrument van politieke wraak”, aldus Trump.

Ze zijn daar aan de andere kant van de oceaan nog niet aan hun new patatoes.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More