Trump neemt een gek als advocaat.

‘Hoofd van de sekspolitie’ leidt het dreamteam van Trumps’s advocaten.

‘Hoofd van de sekspolitie’ was de bijnaam die Kenneth Star kreeg omdat hij onvermurwbaar en bezeten alle details naar buiten bracht in zaak Clinton-Lewinsky. Starr leidde dat onderzoek, waarmee hij aan de hele wereld wilde bewijzen dat Clinton wel degelijk seks had gehad met stagiaire Lewinsky. Clinton overleefde uiteindelijk de afzettingsprocedure.

Donald Trump noemde Starr destijds een freak en een gek, de subtiele manier van Donald om aan te geven dat hij iemand niet mag. Maar Trump herzag die mening omdat Starr, inzake het Rusland-schaal, het opnam voor Trump. Plots werd Starr een ervaren rot die de wet tot in de kleinste details kent, en Trump zette hem aan het hoofd van zijn juridisch topteam om hem in deze moeilijke dagen te verdedigen.

De afzettingsprocedure tegen Trump is officieel van start gegaan. Veel gedoe om niets, want nu al staat vast dat de senaat van Trump de ‘onmiddelijke vrijspraak’ zal vragen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More