Truitje-trek door Giorgio Chiellini levert hilarische memes op (foto’s)

Italië is Europees Kampioen en kapitein Chielline lacht het laatst.

Zijn kleine afgang tegen Zwitserland is men nu allang vergeten. De 36-jarige verdediger schreeuwde zo hard nadat hij de bal in het Zwitserse doel vlamde, dat iedereen dacht dat het 1-0 was geworden. Stiekem had hij echter hands gemaakt en de VAR greep dus terecht in. Het werd niet veel later nog pijnlijker. Chiellini moest in de 24ste minuut geblesseerd het veld verlaten.

De speler met de eeuwige grijns drukte ook weer zijn stempel tijdens de finalematch tegen een overmoedig Engeland. Niet alleen door zijn uitstekend verdedigingswerk, maar ook de manier waarop hij de jonge aanvaller Bukayo Saka een halt toeriep.  

Toen tijdens de laatste minuten van de match Saka alleen op de goal leek af te gaan, gaf Chiellini doodleuk een ruk aan het T-shirt van Saka, waardoor de aanvaller eventjes de geur van het grasveld mocht opsnuiven. Chiellini hield er ‘maar’ een gele kaart aan over… en hilarische memes.

It’s not coming home, met de complimenten van Giorgio.

2

Image 1 of 9

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More