Trouwfeestje van Matthew Perry wordt er eentje zonder alcohol

Je moet de kat niet bij de melk zetten.

Matthew Perry (51), alias Chandler Bing van ‘Friends’, gaat trouwen met zijn Molly die net 29 jaar geworden is. Hip hip hoera, het beste wat Matthew/Chandler kan overkomen, want de acteur heeft nood aan stabiliteit.

Perry is nogal gevoelig voor verslavingen en experimenteert al jaren met alle mogelijke vormen van high worden: medicijnen, alcohol en drugs. Dat zorgt voor behoorlijk wat onrust in het kopke en voor extreme gewichtsschommelingen. Hij werd al drie keer opgenomen in een afkickkliniek, de eerste keer in 1997, vervolgens in 2001 en 2011. Het is geen goed idee om de kat bij de melk te zetten – in dit geval Perry bij alcohol – en dus zal het bescheiden huwelijksfeestje (1,6 miljoen euro) er eentje zijn zonder drank.

Molly wordt een beetje als een laatste reddingspoging gezien voor Matthew, maar dat neemt niet weg dat de advocaten van de acteur haar een huwelijkscontract hebben laten ondertekenen “om de 98 miljoen euro van ‘Chandler’ te beschermen”. Naar verluidt zou Molly daar no problemo van maken. “Ik hou niet van hem om wille van zijn bankrekening”, aldus Molly. “Geen enkele bruid wil al over een mogelijke scheiding praten, nog voor ze ‘Ja, ik wil’ heeft gezegd.”

Zo erg allemaal!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More