Trailer van meest epische monstergevecht aller tijden

Tenzij je een volledig uitgebouwde thuisbioscoop hebt in je mancave, voelt een eerste ervaring met een blockbuster op het kleine scherm niet goed aan.

Sommige films zijn gewoonweg gemaakt om te beleven op het reuzenscherm met een realistisch surround-geluid dat je uit je comfortabele bioscoopstoel wegblaast.

Godzilla vs. Kong is er zo eentje.  Het is het vierde deel uit een reeks van epische monster battles: Godzilla uit 2014, Kong: Skull Island uit 2017 en Godzilla: King of the Monsters uit 2019. Het is het gevecht waar iedereen al jaren zit op te wachten. Een titanenclash nog groter die van Trump vs Biden.

Beide legendarische filmmonsters zijn zo geliefd, dat er nu al online een discussie bezig is tussen de fans over wie uiteindelijk zal zegevieren – al dan niet met een halfnaakte babe in een kleine bijrol.

Voor zij die onderstaande trailer minutieus te bestuderen, is er nog een leuke cameo te ontdekken. Namelijk die van Super Mechagodzilla, een mechanische versie van Godzilla als het ware.  

Het plot gaat als volgt: Kong en zijn menselijke helpers ondernemen een gevaarlijke reis om zijn echte thuis te vinden, samen met Jia, een jong weesmeisje met wie hij een sterke band heeft opgebouwd. Maar daar steekt de almachtige Godzilla een stokje voor.

Die film is vanaf 18 maart te zien in de (hopelijk geopende) bioscoopzalen en op HBO Max vanaf 26 maart.

“Kong buigt voor niemand.” Laten we hopen!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More