Topman Immo Top Invest schreeuwt onschuld uit

Daan M., de bezieler achter Immo Top Invest, ontkent vandaag elke betrokkenheid bij het corruptieschandaal bij De Voorzorg. Directeur Tony Coonen (sp.a) zou de spilfiguur zijn.

Het parket verdenkt Daan M. echter van mededaderschap. Zijn immokantoor – maar de laatste tijd vooral actief in projectontwikkeling – zou gebouwen volgens Het Belang van Limburg van De Voorzorg hebben aangekocht aan bewust te hoge prijzen om daarna het verschil weer bij Coonen te doen belanden. “Mijn cliënt ontkent alles”, zegt zijn advocaat Luk Delbrouck.

Zeker is dat Immo Top Invest op een voormalig terrein van De Voorzorg een nieuw complex neerzet. En volgens de site derijkstebelgen.be verkocht De Voorzorg Limburg in 2019 drie sites in één pakket: het hotel Petit Rouge in Blankenberge, het vakantiecentrum Relaxhoris in de Ardennen en de jeugdherberg Begeinhof in Tongeren. Groot was dan ook volgens de site de verrassing dat de relatief onbekende Daan M. de verkoop binnenhaalde.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More