Topdokters in het Witte Huis getuigen: ‘Trump censureerde ons tijdens Corona-crisis’

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Zes dokters die onder de Trump-administratie in de vuurlinie stonden bij het bestrijden van de pandemie, spreken nu voor het eerst openlijk over hun ervaringen. In de CNN-documentaire die komende vrijdag wordt vertoond krijgen we vooral een beeld van onsamenhangend beleid, en zelfs regelrechte tegenwerking.

De Covid-crisis en daaraan gekoppelde maatregelen doen de gemoederen hoog oplopen. En wat gebeurt er als mensen kwaad zijn? Er moet een zondebok gevonden worden.
Bij ons is Marc Van Ranst voor veel mensen de oorzaak van alle kwaad, in de VS waren dat onder andere dokters Deborah Birx, Robert Redfield en vooral Anthony Fauci. 

Ze spreken van doodsbedreigingen, foute berichtgeving, en dat ze ervan weerhouden werden bepaalde informatie te delen met het Amerikaanse publiek.

Wat vooral blijkt uit hun getuigenissen is dat er in het kabinet onenigheid heerste, en een schrijnend gebrek aan openheid was.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More