Topdokters bewijzen mensheid dubbele dienst

Gisteren de eerste aflevering gezien van Topdokters. Kijkers konden zien dat de mens geconfronteerd wordt met ernstige ziekten zoals die zuigeling die een nieuwe lever nodig had (van de mama nota bene) of die oudere vrouw met een hersenaneurysma, een blaasvormige uitstulping in een hersenslagader.

Mensen die het laatste jaar enkel naar tv gekeken hebben, zouden kunnen denken dat de mensheid alleen maar geplaagd wordt door het nieuw coronavirus. Een televisieavond bestond (en bestaat) bij de VRT uit een klassiek patroon: een kwartier informatie over de toestand inzake Covid-19 in het journaal, een halfuur duiding in het ene duidingsprogramma en vervolgens een halfuur duiding in het andere duidingsprogramma. De wereld draaide (en draait) rond het nieuw coronavirus.

In Topdokters op Play4 konden we indirect vaststellen dat de agenda setting theorie nog steeds geldig is: de mainstream media (MSM) bepalen welk onderwerp er op de agenda geplaatst wordt (Covid-19) en hoe er over gedacht moet worden. Gelukkig zijn er topdokters die ons tonen hoe het er in hun (echte) wereld aan toe gaat.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More