Toeriste gooit expres plastieken flesje in mond van nijlpaard (video)

Hippo Hap.

We hebben het gezelschapsspel als kind weleens allemaal gespeeld. Vier happende hippo’s en een massa knikkers om op te schrokken. Sommige mensen blijken dan weer later in het leven de realiteit niet te onderscheiden van een fantasiewereldje.

Neem nu bijvoorbeeld onderstaande, zeer nonchalante dierenbeul. Deze juffrouw vond er niets beter op dan tijdens een safaritocht in het Indonesische Bogor Safari Park haar plastieken flesje in de open mond van een nijlpaard te werpen. 

Het arme beest probeerde nog te kauwen, maar het ding kwam volledig vast te zitten in de keel. Gelukkig reageerde een parkmedewerker meteen en slaagde hij erin het uit de keel van het nijlpaard te halen. Een endoscopie nadien door een dierenarts bevestigde gelukkig dat er geen permanente schade was opgelopen.

Het sluikstortende kalf werd gevat door de bewaking. Ondanks haar ‘excuses’ werd er toch een klacht neergelegd bij de lokale politie.

De mens is het intelligentste van alle dieren… en het meest dwaze.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More