“Toen ik haar vagina zag, voelde ik braakneigingen”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

De Hongaarse premier Viktor Orbàn heeft nogal wat teweeggebracht…

Er werd namelijk een aanslag gepleegd op de holebirechten in het Europese land, en dat had zo zijn gevolgen voor de rest van ons continent. Het godganse EK toonde als tegenreactie alle kleuren van de regenboog, en heel wat mensen deden mee. Er viel eigenlijk niet naast de regenboogvlag te kijken de voorbije week.

Het is dan ook erg dat er, in het Europa van vandaag, nog steeds gediscrimineerd wordt op basis van geaardheid. Volgens ons is het belangrijk dat iedereen is wie hij wil zijn, en met wie hij of zij dat wil zijn, of dat nu m, v of x is, en dat hij of zij daar trots op mag zijn.

Aan de andere kant, is het ook in ons land nog niet zo heel lang geleden, dat ‘anders’ zijn niet geaccepteerd werd. Wij brengen het verhaal van Antoon, een knappe kerel die de vrouwen haast van zich moet afslaan. Hie trouwde omdat dit van hem verwacht werd, al kostte het hem wel wat moeite vooraleer hij met zijn vrouw intiem kon zijn. Stiekem sprak hij met mannen af, tot het fout liep.

We spraken ook met Elvira. Toen zij op een dag uit de kast kwam, waren haar vaders woorden: ‘Uit mijn huis gij, vuile foefenlikker!’ Jaren later viel ze ook nog eens op de verkeerde vrouw – aanzienlijk jonger dan zij zelf – en wordt ze, zonder dat ze het in de mot heeft, financieel uitgekleed door deze golddigger…

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More