Tips om je seksleven spannender te maken in coronatijden

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Daar waar het seksleven er in het begin van lockdowntijden bij veel mensen op vooruit ging, gaat het er nu stijl bergaf mee bij velen. Daarom: onze tips.

Straks zal het een jaar zijn dat we van de ene coronamaatregel in de andere geduwd worden: wie had aan het begin van de (eerste) lockdown durven vermoeden dat het allemaal zo lang zou duren – en we er misschien de eerste jaren nog niet van af zijn?

Vorig jaar, toen we massaal in ons kot moesten blijven, vonden veel mensen dat plezant. Het was al lang druk – drukker – drukst geweest, en nu zaten we eindelijk nog eens op het gemak met onze partner thuis. Gevogeld dat er werd, nu we daar nog eens tijd voor hadden!

Helaas levert dat op langere termijn het averechtse effect op. Heel wat koppels klagen dat ze het zo beu als koude brokkenpap zijn, om op elkanders lip te zitten. Door dat constant bij elkaar te zijn, is bij heel wat koppels de passie verdwenen: dat lazen we al in verschillende kranten. Als van jetje geven routine wordt, is de lol er immers af. Daarom geven wij enkele tips om dat seksleven weer wat spannender te maken.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More