TIP: Vier oud op nieuw als een echte Don Juan op eiland vol verderf (video)

Seks, drugs en Rock & Roll van de zuiverste soort.

Trouwe lezers herinneren zich ongetwijfeld het sekseiland nog. Voor zij die het zich minder herinneren, het is een waar paradijs waar je onbeperkt je gangen mag gaan. Drank, drugs en ondertussen eens stevig de horizontale tango dansen… als je ooit van de formule All Inclusive wil gebruik maken… dat is ‘em.

En we hebben goed nieuws. Voor de overgang van 2018 op 2019 is er nog plaats. Pittiger zal een overgang nooit worden! 

Over de locatie is nog met geen woord gerept maar dat het niet een chalet in de bossen van de Ardennen is, dat kunnen we met grote zekerheid nu al zeggen. De laatste keer dat het feestje doorging was op Margarita Island, een eilandje in de buurt van Venezuela. Dat we ook nu deze richting uitgaan en een zekerheid willen over warm, zwoel weer waar je liefst zo weinig mogelijk kledingstukken aanhoudt lijkt een meer valabele piste. Trinidad en Tobago wordt genoemd maar het feit dat prostitutie daar verboden is, maakt het waarschijnlijk iets moeilijker te organiseren. 

Quanto Costa? 4.500 dollar,  zonder vlucht voor vier dagen vertier en plezier. 

Oh ja, voor vuurwerk zorg je zelf. Boeken doe je (nog snel) HIER.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More