TikTok lanceert de ‘toon-me-je-poep-challenge’ (video)

Wie zich verveelt, wordt vervelend (en sexy).

De menselijke geest is onuitputtelijk als het op het bedenken van nutteloze bezigheden aankomt. TikTok is wat dat betreft hét platform van de nutteloosheid. Vroeger gebeurde zoiets wel eens in de grote vakantie met de vriendjes en vriendinnetjes op de straat: “Zie eens wat ik kan!”. Nu droomt ieder puber en pre-puber ervan om een TikTok-celebrity te worden.

Zo en dan verschijnen er op TikTok volwassenen met puberstreken die wat ‘speciaals’ posten, iets kinderachtigs wat voor kinderen bedoeld is. Sinds kort verspreidt er zich op kanaal een nieuwe challenge die even nutteloos is als leuk om naar te kijken. Wie op billen kickt krijgt een vrooge Sinterklaas. Op de klanken van ‘Bugs Bunny’ van – hou je vast – ‘Timati – Gucci ft. Egor Creed (Lyrics)-song gerda & dari самый грязный заяц’ steken deelnemers geheel onverwacht het kontje omhoog. De Bugs Bunny-challenge dus voor 18+. Gewoon naar kijken en je vooral niet afvragen waarom.

Zo nu en dan, euh, toch de moeite (om even terug te spoelen).

Och ja, voor wie het hele opzet niet meteen doorheeft. De voetjes stellen de wiebelende oortjes van Bugs Bunny voor.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More