Tien ongevaarlijke, maar ondeugende liftsters (foto’s)

Duimen maar.

Je ziet ze bijna niet meer: lifters. In de jaren zeventig en tachtig ging de jeugd al liftend op reis, of je versierde een goedkope rit naar je studentenstad. Het waren de hoogtijdagen van de ‘autostop’. Gewoon de duim omhoog – of een bordje met de bestemming – en in no time was je waar je zijn moest. Het leverde je veelal een leuk gesprek op en … een glimlach.

Doch, onze maatschappij is asocialer en kwaadaardiger geworden. De mensen vertrouwen het niet meer. Noch de chauffeurs, noch de lifters. Over liften doen diverse griezelverhalen de ronde waarbij afwisselend de lifter en de automobilist de pineut zijn.

Veel werkgevers verbieden hun chauffeurs zelfs om nog lifters mee te nemen. Aan reizende vrouwen wordt het dezer officieel dagen sterk afgeraden. Een groot verlies voor de eerlijke chauffeur als je ‘t ons vraagt. Om dat te bewijzen zochten we enkele onschuldige foto’s bij elkaar. Probeer maar eens niet te stoppen.

1

Image 1 of 10

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More