Thuiswerken is verplicht, maar niet voor iedereen

Politie van Hasselt betrapt twee prostituees op heterdaad.

Wat hebben we toch straffe speurneuzen in ons land. De lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) is er in geslaagd om twee illegale prostituees op te snorren. Sterker nog, de sjampetters hadden zelfs twee klanten (spreekwoordelijk) bij hun pietje. Zij kregen een corona-boete, wegens een illegaal feestje met vrouwtjes die niet als een knuffelcontact werden beschouwd.

“Een 30-jarige vrouw uit Colombia en een 41-jarige vrouw uit Spanje, die in de woning aanwezig waren, bleken niet over geldige verblijfsdocumenten te beschikken. Na een doorzoeking vond de politie een gebruikershoeveelheid cocaïne en een som geld.”, lezen wij in ‘Het Nieuwsblad’. Dan vragen wij ons een toch paar dingen af. Hoe weten ze wat er achter de gevel aan de hand is? Beschikten zij over een huiszoekingsbevel om het huis binnen te gaan? Hebben ze de klanten op heterdaad betrapt?

We zullen maar aannemen dat alles volgens de regels van de politie-kunst is verlopen.

Thuiswerken is verplicht, maar niet voor iedereen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More