This is the way: een Boba Fett-helm houtkachel (foto)

Krijgen we een intergalactische halleluja voor showrunners Jon Favreau and Dave Filoni?

Zij zijn er in geslaagd de hele Star Wars-gemeenschap terug op één lijn te krijgen en het ruimte-epos weer hip te maken als nooit tevoren. Dit dankzij de Disney+ serie The Mandalorian uiteraard.

Hiervoor moesten ze wel opnieuw enkele iconische personages vanonder het stof uit te halen. Want nostalgie scoort. Met wat CGI-foefelare slaagden ze erin een jonge viriele versie van Luke Skywalker op het scherm te toveren.

Zij die dachten de legendarische premiejager Boba Fett nooit meer te zien nadat hij ten prooi was gevallen aan de Sarlacc in The Return of the Jedi ,kregen ook een verrassing van jewelste. Niet alleen is hij nog springlevend, beter nog, de gehelmde badass mag binnenkort rekenen op zijn eigen spin-off serie: The Book of Boba Fett.

Genoeg voer voor nerds om elke winteravond te vullen met eindeloze discussies, wie nu eigenlijk de beste premiejager van een galaxy far, far away is.

En waar dit beter doen dan buiten aan een brandende houtkachel in de vorm van de helm van Boba Fett. Volledig handgemaakt, met dubbele openslaande deuren en 78 cm hoog. 

Je betaalt er maar liefst 550 euro voor. Maar blijven stoken en wie weet, haalt je vriendin weleens de gouden bikini van prinses Leia boven.

 
 
 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More