Thierry laat de Duivels zien hoe je een vrije schop neemt (video)

“Voetballen is gelijk fietsen, je verleert het niet.”

De Duivels oefenden vandaag op stilstaande fases en kregen op een bijzondere manier ‘een lesje’ van voetballegende Thierry Henri. De man voetbalt al een tijdje niet meer, maar heeft het talent nog altijd in de benen.

Henry was van 1997 tot en met 2010 international in het Frans voetbalelftal, waarvoor hij 123 interlands speelde en 51 keer scoorde. Daarmee is hij nog altijd de topschutter van zijn land. In zijn hele carrière maakte hij maar liefst 228 doelpunten. De Franse T3 werd door Roberto Martinez weer bij de staf gehaald ter ondersteuning tijdens het EK.

Vandaag liet hij even zien hoe je een vrije trap in de kruising werkt. oorden wekken, voorbeelden trekken. “Wij proberen keer na keer en trappen er een paar binnen.Hij is tien jaar geleden gestopt en trapt zijn eerste bal zomaar in de winkelhaak”, zegt een verbaasde Kevin De Bruyne. “Die gast maakt ons kapot terwijl we morgen een wedstrijd hebben. Kan hij eventueel invallen?”

Henri en Lukaku zijn twee handen op één buik.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More