‘The Sky Is the Limit’: geld maakt je niet slimmer

Kijk ons eens, kijk eens naar mij, zie eens wat ik allemaal heb, zie mij graag.

VIER zendt de eerste afleveringen van Sky Is the Limit weer uit. Als je van rariteiten, foute ego’s, snobs en simpele oneliners (met taalfouten) houdt, een absolute aanrader. Het terugkijken waard, want zes jaar na de eerste uitzending, kan je met enige afstand naar het erg lichtvoetig programmaatje kijken.

De aflevering van vanavond geldt als één van de toppers van het foute leven van de nieuwe rijken. Heel naturel geacteerd ook. Harry en Olga hebben een afspraak met een makelaar. Harry is het slechte weer in België beu en wil naar het buitenland verhuizen, maar dan moet hij wel eerst zijn villa verkocht zien te krijgen. Dat blijkt niet zo eenvoudig, want zijn bescheiden stulpje kost ettelijke miljoenen. – Daniel Camus is een ex-profspeler die zich na zijn voetbalcarrière in het nachtleven stortte. Hij nodigde niemand minder dan Paris Hilton uit in zijn Gotha club te Knokke. Hilton is echter een diva en wil ook zo behandeld worden, en dat doet bij Daniel de stoppen doorslaan. – In Diepenbeek bouwt de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 20 jaar jongere vriendin Kirsten (ondertussen uit elkaar) een zwembad in de vorm van een vagina. Vandaag brengen ze een bezoek aan het bedrijf waar de lippen van dat zwembad gemaakt worden.

 

VIER / 04 augustus, om 19:25 -20:25 en om 23:05 – 00:00 : ‘The Sky Is the Limit’

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More