The Chocolate Line kon verlies beperken in 2020

De vennootschap Chocolate Line van Bruggeling Dominique Persoone kon het verlies in 2020 beperken ondanks een fors lagere brutomarge in dat coronajaar. In 2019 was er nog een mooie winst.

Persoone (°1968) is een Vlaamse topchocolatier. Hij verwierf bekendheid door zijn pralines en chocoladeconcepten. Zijn chocolade behoort tot de top in Vlaanderen.

Persoone en zijn vrouw Fabienne De Staerke openden The Chocolate Line op het Simon Stevinplein in Brugge in 1992. Hun chocolaterie biedt pralines met traditionele smaken zoals hazelnoot, maar ook met nieuwere smaken zoals bloemkool, basilicum en zwarte olijven.

Door hun kwaliteit en creativiteit werd de winkel in 2004 opgenomen in de Michelingids. In 2010 openden Persoone en De Staerke een tweede winkel in het Paleis op de Meir in Antwerpen. The Chocolate Line maakt(e) pralines voor verschillende toprestaurants zoals Hof van Cleve, Oud Sluis en Hertog Jan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More