Ten huize bloedmooie zusjes Culpo heerst bikkelharde rivaliteit

Met dank aan hun mannen…

Moeten we jullie Olivia en Sophia Culpo nog voorstellen? De één is met haar bijna vijf miljoen volgers al iets bekender dan de andere met haar 168.000 volgers, maar de gemeenschappelijke deler tussen de twee is gelijk: ze zijn allebei bloedmooi én ze daten allebei een speler uit de NFL, het Amerikaanse football. 

En die twee mannen staan in de eerste wedstrijd van komend seizoen lijnrecht over elkaar. Iets wat de zusjes meteen is opgevallen bij het bekendmaken van de kalender. Het teasen over en weer op sociale media is ondertussen ook begonnen. 

Uhhhh can we still sit together @oliviaculpo???”, liet Sophia weten. “Since Braxton and Christian are competing, I challenge you to a thumb war @sophiaculpo“, was het antwoord van Olivia. Soit, wij zien ze liever in bikini in een modderbad het gevecht aangaan maar bij afwezigheid van dat laatste doen we hier met een pak plaatjes van beide bloedmooie dames. 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram Olivia en Sophia Culpo

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More