‘Temptation’-verleidster Zwanetta onherkenbaar met nieuw kapsel (foto)

Het afgelopen seizoen Temptation Island was vrij saai. We hadden evengoed dagenlang in de spiegel kunnen kijken om onze neusharen te zien groeien en dat zou nòg interessanter geweest zijn.

Gelukkig heeft het ons de sexy Milou opgeleverd, die niet verlegen is voor een uitdagende fotoshoot. Ondanks de wat tegenvallende kijkcijfers, komt er een nieuw seizoen in 2020. Wij hopen dat de deelnemers dit keer iets beter gecast worden en niet allemaal voor 22u00 uur braafjes in hun nest duiken, samen met hun Bumbalu knuffel.

Het is duidelijk dat de reeks het moet hebben van excentrieke opvallende verschijningen, wiens voornamen en uitspraken na enkele jaren nog steeds een belletje doen rinkelen. Denk maar aan Gringo (“Talk to the hand, because the face don’t want to hear it”), James (“Den drank is den duvel”), Haroon (“Je hebt flirten en je hebt flirten flirten”), Jill (“Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil”), Mezdi (“What’s up kleurplaat?”) , Kevin (“De kaas loopt uit haar oren”), Pommeline (“‘400 cc aan humor”) en een zekere Tim over wie alle hele psychologische studies zijn gewijd.

Een naam die ook is bijgebleven, niet vanwege haar uitspraken maar eerder door haar ravissante verschijning is uiteraard Zwanetta. Wie haar volgt op social media, ziet haar bijna iedere dag met een ander kapsel voorbij komen. Ze draagt pruiken en heeft dan ook altijd een andere look. 

Het nieuwe jaar zal Zwanetta echter ingaan met haar kortste coupe ooit, maar wel eentje die haar goed staat, want ze oogt verleidelijker dan ooit.

Allesbehalve “koekerond”.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More