“Temptation-verleider Giorgio is een bedrieger” (foto’s)

De Limburgs-Italiaanse Giorgio zou al meer dan een jaar een lief hebben. En hoewel het erop lijkt dat hij op Temptation Island niet in een ander damesslipje geraakt, is hem dat in het echte leven blijkbaar wel gelukt.

Iemand wist ons te vertellen dat Giorgio – die in het echte leven overigens Jordy blijkt te heten – helemaal weg was van Shelly Osselaer. Jawel: da’s de dame die claimt dat ze zich liet bezwangeren door Temptation – ‘koekerond’ – Kevin. Die had op den duur zoiets van ‘waarom ook niet’ en ze ging uiteindelijk op zijn avances in.

Maar wat Shelly niet wist, was dat Giorgio, terwijl hij in zijn boxershort bij haar in de zetel lag, met zijn lief berichtjes zat uit te wisselen. Die maakte hij wijs dat hij met de boys van ‘Ex On The Beach’ was. En dat ‘t kot daar zo zwaar onder de wietdampen hing, dat-ie ieder moment in slaap kon vallen, en hij dus niet meer op volgende berichtjes zou antwoorden.

Tuurlijk had Giorgio het zandmannetje nog niet voelen langskomen, maar werkte hij toe naar het moment dat hij zijn zevengranenknuppel in Shelly’s honingpotje zou soppen – als daar maar niet nòg een vaderloos Temptation-kindje van komt.

Soit, Giorgio’s lief was echter niet van gisteren en had het bedrog al snel door. En Giorgio, die is inmiddels weer vrijgezel.

1

Image 1 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More