Temptation-Rosanna’s liefdesgrot brengt 30.000 euro per maand op (video)

Voor wie zich afvraagt hoe al die influencers met dikke bakken kunnen rijden: zo dus.

‘t Is nogal een pateeke, die Rosanna. In 2017 deed ze samen met haar dubbele kleerkast Niels mee aan ‘Temptation Island’. Toen ze zag hoe Niels een lapdance kreeg van verleidster Parastoo, werd ze piswoest. Bij wijze van wraak ging ze nog een stapje verder met verleider Alex. Een stapje verder als in: soepstengel in perzik.

Het heeft er nadien – ook na Temptation – nog enkele keren bovenarms opgezeten tussen beide spierbundels. Het hoogtepunt was, dat dubbele kleerkast Niels werd neergemept door driedubbele kleerkast Alex.

Maar goed, Rosanna en Niels zijn dus nog steeds een koppel. En Rosanna is niet alleen bijzonder bedrijvig op Instagram, ze heeft ook een OnlyFans-account. Abonnee’s kunnen niet alleen Rosanna in haar evakostuum bewonderen, ze kunnen ook zien hoe ze allerlei stunts doet met Alex. Jawel, soepstengel in perzik en al. Er zijn zelfs fans die grof geld overhebben voor haar gebruikte tampons.

Wat het haar in totaal oplevert? Zo’n 30.000 euro per maand. Dat komen we te weten dankzij ‘OnlyFans Uncovered’.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More