Temptation-Rosanna dumpt haar Niels nadat hij in het slipje van Parastoo zat (video)

Niels vs Parastoo: 0-1.

Niels vs Parastoo: 0-1.

Het komt niet goed met Niels in Temptation Island. Stilaan begint zijn testosteron het te winnen van zijn ratio. Kruitvat van dienst? Opperverleidster Parastoo. Van in het begin was het overduidelijk dat zij voor vuurwerk wilde zorgen, en Niels trapt er met beide, bronstige voeten in.

Als Parastoo haar lapdancekunsten bovenhaalt, kan Niels zich niet meer inhouden en baant zijn hand zich een weg in het slipje van Parastoo. Even voordien had hij datzelfde slipje al vakkundig naar beneden getrokken met zijn voeten. “Ze wist me in het nauw te drijven. Haar geslachtsdelen laten zien, en zo. Ik heb ook gevoelens”, mijmert hij achteraf.

De beelden laten weinig aan de verbeelding over, en dat komt heel zwaar binnen bij zijn vriendin Rosanna. “Het respect is gebroken, en ik ben er klaar mee. Ik heb ook wel een leuke jongen hier in huis. Hij is vuil voor mij, ik gooi hem weg”, besluit ze radicaal. Dat belooft voor de komende weken… (KDN)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More