Temptation Island met 400 cc aan humor (video)

Tempation Island Vips komt er aan met ‘geil pijpie’ en ‘tattoo-Fab’.

We krijgen dit najaar een specialleke: Temptation Island Vips. Ook al kennen we de afloop al een beetje, want Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar, het zal je pret niet bederven.

Voor een speciale ultieme relatietest  heb je speciale mensen nodig. En speciaal is het Vlaamse koppel met overschot. Pommeline Tillière, tattoeërder en Fabrizio Tzinaridis (26) die allebei hun lichaam aan de kunst van de tattoo gaven, zijn goed op weg om hét koppel van jaar te worden door geen koppel meer te zijn.

De programmamakers van Temptation Island kiezen hun deelnemers niet toevallig. Iedereen wordt extreem doorgelicht en uiteindelijk gecast omwille van van hun mogelijks hoge conflictgehalte. Natuurlijk ook, laten we wel wezen, om wille van het aantal cc’s. Bovendien kom je er zonder tattoo niet meer in.

 

Fabrizio en Pommeline waren tijdens de opnames van Tempation Island nog samenwonend én verloofd, na de relatietest niet meer dus. Ze werden een vast onderwerp voor ‘de boekskes’ waar ze hun verdriet konden nalezen in de parels van onze Vlaamse journalistiek.

Bij de voorstelling van de Temptation Tation vips leek er lekje in de 400 cc humor van Pommeline gekomen, want ze moest een traan wegpinken na het bekijken van de eerste voorstelling.

Als we vandaag naar haar Facebook surfen,  lijkt het allemaal nog wel mee te vallen en is ze weer helemaal hersteld. Ze heeft nu ook een nieuwe naam: een GP’tje (geepeetje uitgesproken). In een youtube-filmpje legt verleider Guido van de nieuwe Temptation uit wat daarmee in de Hollandse straattaal wordt bedoeld: G.P (geepee), zelfstandig naamwoord of een geil pijpie.

“Lijkt me duidelijk,” aldus verleider Guido

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More