Temptation-Fabiola verklapt welke Bekende Nederlander haar aanrandde

Een tijdje geleden vertelde Fabiola Volkers dat ze gedwongen werd om iemand ‘te helpen’ met een hoogtepunt, nu plakte ze er een naam op.

Enkele maanden geleden kwam Fabiola Volkers met een merkwaardig verhaal naar buiten. Ze was via Instagram aan de praat geraakt met een jongen die ze toen niet bij naam noemde. Tijdens dat gesprek werd al snel duidelijk dat die jongen haar maar al te graag eens aan zijn degen wilde rijgen.

En toen… toen werd Fabiola door hem uitgenodigd op zijn verjaardagsfeestje. Maar dat feestje was in Amsterdam, terwijl zij in Groningen vertoeft, en dat ligt toch zo’n 180 kilometer uit elkaar. En dus vroeg Fabiola zich af: hoe geraak ik in godsnaam ‘s nachts weer thuis?

De – toen nog – anonieme jongen in het verhaal liet haar echter weten dat hij een hotelkamer had, daar in Amsterdam, en dat ze gerust kon blijven pitten. Toen hij ook nog zei dat die kamer twee aparte bedden had, en ze dus gerust apart konden slapen, ging Fabiola overstag.

Er werd flink wat gefeest, die avond, en uiteindelijk trokken ze met z’n vieren richting hotelkamer. Met z’n vieren, jawel: die jongeman met een kameraad, en Fabiola had nog een vriendin mee.

Aangekomen op die kamer, sloeg Fabiola’s vriendin aan het figuurzagen met de vriend van de jarige. Tuurlijk stond bij het aanschouwen van dat minnespel de jarige zijn sergeant-majoor al snel in geef-acht-houding, en hij verlangde naar Fabiola’s honingpotje. Wat er daarna gebeurde? We citeren Fabiola: “Op een gegeven moment heb ik hem zo ver gekregen dat hij klaarkwam, zonder dat ik hem heb geholpen, dus je kan het zelf wel inbeelden.”

Omdat er niet gevogeld was geweest, besloot de jongeman echter dat Fabiola niet meer mocht blijven slapen. Hij flikkerde haar in d’r lingerie de kamer uit, en smeet haar kleren achterna.

De 22-jarige, ‘Nederlandse’ acteur Bilal Wahib – die we kennen van onder andere ‘Mocro Maffia’ en ‘Red Light’ – werd opgepakt. De reden? Hij had een minderjarige jongen 17.000 euro beloofd als hij zijn flietertje zou laten zien. De jongen hàd zijn fluit laten zien, maar naar zijn centjes kon hij natuurlijk, euh, fluiten.

En omdat Bilal Walib nu officieel een stouterik is, komt Fabiola Volkers er nu mee naar buiten: de jongen die haar anderhalf jaar geleden had aangerand, is Bilal Wahib.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More