Temptation-Amber: “Mijn hangend velletje zit me dwars” (foto’s)

Tja. Maar anderzijds: er zijn wel meer vrouwen met zo’n ‘hangend velletje’.

Amber Van Goethem deed mee aan ‘Temptation Island’ als verleidster. In dat programma maakte ze de lakens vuil met Arda Türker, waardoor zijn vriendin Elke Castro het in het vrouwenkamp op een blèten zette.

Amber had het echter niet alleen ‘voor het spel’ gedaan: er waren daadwerkelijk gevoelens tussen de twee. Ze vormen nog steeds een koppel.

Inmiddels is Amber bevallen van een kindje – en jawel: Arda is de papa. Maar de zwangerschap leverde haar wel een ‘hangend velletje’ op, zo lezen we op haar Instagram: “Ja ik heb ook nog een buikje na mijn zwangerschap. Ook al zit ik terug op mijn gewone gewicht zie je nog loshangend vel, dit is nu eenmaal de realiteit na een zwangerschap & to be honest zit het me soms wel dwars dat hangend velletje maar ik kan me nu niet gelukkiger wezen met mijn kleine engeltje. Al kan ik niet wachten om eindelijk terug te sporten. Hadden jullie veel moeite met het accepteren van je lichaam na je zwangerschap?”

Foto’s van Amber van een tijdje geleden:

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More