Temptation-Alex wil Niels op zijn gezicht slaan, Rosanna publiceert pikant gesprek (video/ foto’s)

De strijd om blonde Rosanna is inmiddels allang gestreden, maar Alex zet door.

Het was nogal wat, Temptation Island vorig jaar. Niels kon niet uit het slipje van verleidster Parastoo blijven, waarna zijn liefje Rosanna met verleider Alex de koffer indook.

Achteraf legden Niels en Rosanna het weer bij. Tijdens de VIPS-editie – die enkel in Nederland te zien was – probeerde Alex nog een keertje bij Rosanna, maar hij ving bot. De blondine had zich inmiddels namelijk verloofd met Niels.

Blijkbaar kan Alex nog steeds zijn nederlaag niet verkroppen. Hij daagt nu Niels uit om het uit te vechten in de ring. “Laat nu voor één keer zien dat je een man bent”, klinkt het. “Het zou mooi zijn als je jezelf kunt bewijzen tegenover haar”, wijzend op Rosanna.

Niels heeft er echter niet veel zin in. Hij vindt dat hij niks te bewijzen heeft. Volgens Rosanna zou het zelfs een oneerlijke strijd worden, aangezien Alex al aardig wat bokservaring heeft.

Maar er is nog meer: Rosanna vindt ook dat Alex zich koest moet houden. Ze beweert namelijk dat hij zijn huidig lief bedriegt terwijl die op vakantie is. Iemand die zich dustylove81 noemt, stuurde onderstaande, nogal veelzeggende screenshots van haar gesprek met Alex door naar Rosanna:

3

Image 3 of 6

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More