Temptation-verleidster Angelique: “Ik wil graag in Playboy staan!” (foto’s)

Angelique uit Edegem is niet alleen rad van tong, ze heeft ook een lijf om van te smullen. En dat wil ze dolgraag aan de godganse wereld tonen.

De knappe blondine verklapt namelijk het volgende aan onze redactie: “Ik wil dolgraag voor Playboy poseren. Playmate worden, dat lijkt me wel wat. Er zijn nog wel meer dingen die ik wil doen. Doorbreken in de fashionwereld bijvoorbeeld.”

Of ze nog iets spraakmakends kan vertellen over Temptation Island? “Eigenlijk niet. Alles wat we niet mochten vertellen, is inmiddels al op tv geweest – het bedrog en zo. Er zijn ook geen spannende dingen meer gebeurd erna, want jammer genoeg hebben we elkaar niet meer gezien door de lockdown.”

Uit goede bron hebben we trouwens vernomen dat Angelique Preud’homme weldra nog écht op de cover van het blootblad zal staan ook. En tot we haar daar kunnen bewonderen, kijken we maar naar onderstaande plaatjes. (Credits: Instagram)

1

Image 1 of 4

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More