‘Tempation Island’: de lokroep van de camera’s

De hoogmis van de simpelheid levert onweerstaanbare uitlach-tv op.

We hebben wellicht massaal voor ‘serie opnemen’ gekozen, want we willen geen seconde missen van de nieuwe ‘Tempation Island’. Straks laten vier koppels zich weer heerlijk gebruiken om ons te amuseren. Al zien zij dat natuurlijk anders.

Op de één of andere manier is de mens gefascineerd door het falen van de ander. Als je het zo bekijkt, is ‘Temptation Island’ een moderne versie van de gladiatoren-gevechten uit de oudheid. We zitten aan ons scherm gekluisterd en hopen dat er eentje scheef gaat en goed scheef gaat, zodat de partner straks aan het kampvuur in tranen uitbarst, roept en tiert en de partner de hel toewenst, om vervolgens zelf nog veel schever te gaan.

De ingrediënten: je neemt vier koppels die beweren mekaar graag te zien, zet ze op een mooi eiland, offer ze aan vrijgezellen die de mooiere versie van hun partner zijn, gooi ze vol drank en vooral: zet er een camera op. Mensen doen nu eenmaal de gekste dingen als ze gefilmd worden. “Straks zijn we bekend, straks worden we herkend, straks staan we in de boekskes … straks verliezen we de liefde.”

En straks zullen wij zeker kijken!

VIJF / 28 februari, om 20:35 – 22:35 : “Temptation Island”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More