Tegen betaling in Ibiza wonen?

Wonen, werken, kost en inwoon in Ibiza: 2350 euro zakgeld per persoon.

Een bureau dat luxe huispersoneel regelt op exclusieve locaties, is dringend op zoek naar een koppel dat zich in Ibiza wil vestigen. De bewoners van een riante villa zoeken een koppel om het huishouden te runnen. Wanneer ze met vakantie gaan – meestal tijdens de zomerperiodes – heb je het rijk voor je alleen.

Het klinkt als een droom, maar dan wel een droom waarin wat van je verwacht wordt. Ondanks het runnen van het huishouden en het mee organiseren van feestjes, beloven de bewoners in hun advertentie dat je genoeg vrije tijd hebt om het eiland te verkennen.

Het salaris van 2350 euro per persoon is eigenlijk zakgeld, want je krijgt volledige kost en inwoon en ook je reiskosten worden vergoed. Je hebt bovendien je eigen kamer in het huis en heb je er de tijd voor dan is het zwembad, jacuzzi en Turks bad ter beschikking.

En wat is de ‘maar’ vragen wij ons dan af? Misschien kom je dat alleen maar te weten als ze voor je kiezen. Op de website laten ze alvast weten dat – wegens de overvloed van aanvragen – ze niet iedereen een antwoord sturen.

Als je niet schiet kan je niks raken, luidt het spreekwoord. En ‘schieten’ doe je hier.  Er staan trouwens nog enkele ‘speciallekes’ op hun website.

Stuur je ons aub een zonnig kaartje?

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More