“Te perfecte modellen doen Victoria’s Secret de das om” (foto’s)

Het gaat al een tijdje niet zo goed met lingerielabel Victoria’s Secret. Een expert meent de reden daarvoor gevonden te hebben: de Victoria’s Secret Angels zijn gewoonweg te perfect.

Enkele jaren geleden vlogen de Victoria’s Secret-campagnes ons om de oren. De productie kon de verkoop amper volgen, de ontwerpers van het label maakten serieuze overuren.

Vandaag is dat echter wel anders. Op dit moment is het aandeel van Victoria’s Secret één van de rampzaligste in de S&P 500. De verkoop zakte het eerste gedeelte dit jaar 45 procent ten opzichte van vorig jaar.

Volgens sommigen komt dit door het feit dat Victoria’s Secret nog steeds sensuele lingeriesetjes maakt, terwijl dit niet meer de mode is. Het gros van de vrouwen zou tegenwoordig eerder op zoek gaan naar comfortabele lingerie.

Verkoopexpert Randal Konik meent echter ook nog een andere reden gevonden te hebben, zo vertelt die aan de New York Post: “Decennialang werkte het met supermodellen. Maar zo gaat het tegenwoordig niet meer. Vrouwen kunnen zich niet relateren aan de modellen van Victoria’s Secret, die zijn gewoon te perfect. Lingerielabels doen er tegenwoordig beter aan om modellen te gebruiken die een lichaam hebben dat voor meer vrouwen bereikbaar is. Zoals het lingeriemerk Aerie doet: die zagen hun verkoop dit jaar al met 38 procent stijgen.”

Om je het verschil goed te laten zien, hebben we hier enkele Victoria’s Secret-modellen verzameld:

1

Image 1 of 10

 

En hier van het label Aerie:

1

Image 1 of 10

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More