Te koop: kraaknette Mercedes-Benz uit 1970 (foto’s)

Een Duitse dealer verkoopt deze prachtig gerestaureerde Mercedes-Benz. Voor de prijs koopt u wel een mooi huisje.

Mechatronik in het Duitse dorp Pleidelsheim biedt een magnifiek exemplaar aan voor diehard Mercedes-Benz-fans. Het gaat om een Mercedes-Benz W 111 M-Coupé met een 5,5-liter V8 van de SLK55 AMG met automatische versnellingsbak.

Op de teller staat 11.299 kilometer en de vierwieler uit 1970 wordt aangedreven door 360 pk. Dergelijke kracht loopt recht evenredig met het verbruik, dat een stevige 17,4 liter op honderd kilometer bedraagt.

Het interieur is aangekleed met peperduur Cognac leder, gecombineerd met houten accenten op het dashboard. De volledig krasvrije wagen blinkt van kop tot teen, van de originele velgen tot de chrome buitenspiegels, koplamphuizen en grille aan de voorkant.

De auto mag dan wel in 1970 geboren zijn, hij beschikt toch over een geüpgraded ABS-remsysteem om uw veiligheid te garanderen. Het totale prijskaartje voor dit juweeltje bedraagt 400.000 euro.

1

Image 1 of 9

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More