Tanja Dexters laat weer van zich horen, en het is niet goed

Feestje bij (ex-)vriend Michaël Peeters loopt uit de hand.

Tanja Dexters komt nog maar net uit de psychiatrie of het gaat alweer fout. Rond 7 uur ‘s morgens belde ze de politie om tussen te komen bij gevechten in het huis van haar ex Michaël Peeters. Peeters werd op 20 december nog veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van vier maanden en kreeg een rijverbod na een ongeval in maart waarbij hij samen met Dexters op de vlucht was gegaan. Begin december reed Dexters zelf een auto van Peeters in de prak en volgenden er verschillende verhaaltjes die mekaar tegenspraken. Het gevolg was dat Dexters zich vrijwillig liet interneren.

Maar gisteren ging het alweer fout en alweer duiken er verhalen op die ongeloofwaardig zijn. Na de miss België verkiezing zou Dexters “toevallig” in de villa van Peeters op een party zijn terecht gekomen. Tanja werd die avond nog gespot in de vipruimte in De Panne. Herentals is 180 kilometer van de Panne. In december meldde Peeters dat hij geen relatie meer had met Tanja.

Nu goed, Dexters zou rond 7 uur in de ochtend haar zus en de politie hebben gebeld. Zij verklaarde dat ze gewond was geraakt bij een gevecht in het huis van Peeters waar zij ‘toevallig’ aanwezig was. De politie stelde vast dat er verschillende gasten aanwezig waren en dat “de gemoederen overhit waren”, maar wil verder geen commentaar geven.

Dexters blijft geitensprongen maken. We hebben het paaldansen gehad, de grafschennis, rode zakencijfers en auto-ongevallen. Het jaar is nog paar pas begonnen en ze krijgt slaag.

Misschien toch wat minder fruitsap drinken?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More