Tafel leegspelen op verfrissende manier dankzij de Waterproof Pool Table (foto)

Als er iets is dat de afgelopen hittegolven ons hebben geleerd, is dat het bezitten van een eigen zwembad geen overbodige luxe is.

Maar hoe kan je als professioneel poolspeler je dagelijkse training niet missen en toch ook wat genieten van het water? Toegegeven, het volgende concept klinkt wat raar, maar wat kan er beter zijn dan genieten in het zwembad met een drijvend fris biertje? Misschien slurpen aan je biertje terwijl je met de maten geniet van een partijtje pool? Bingo!

Een bedrijf uit Tuscaloosa, Alabama maakt namelijk volledig waterbestendige pooltafels voor een zacht prijsje van 5.600 euro per stuk. De eerste vraag die bij ons meteen opborrelt: hoe lang kunnen deze tafels het volhouden in het water zonder te slijten? Volgens de CEO van All Weather Billiards and Pool Tables zijn de tafels gemaakt om tientallen jaren mee te gaan. Het laken moet wel om de twee jaar vervangen worden: dat staat als een keu boven water.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More