’t Keteltje is géén bordeel: “De ganse nacht gratis van bil”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

De grootste prostitutieklucht van ‘t land vind je in Antwerpen: dat schreven we een goed jaar geleden al. ‘t Keteltje is een draaischijf van prostitutie en mensenhandel – al weten de uitbaters van niks. Een bizarre café, en wij spraken met enkele heren die er bizarre verhalen opdeden.

Uitbaters Simon en Nicky Teunis staan deze week terecht voor wegens het openhouden van een ‘huis van ontucht’, waar geregeld illegale en/ of minderjarige Afrikaanse meisjes passeerden. De heren relativeren echter alles en stellen dat er weleens een keertje over een borst of bil gewreven werd, maar dat de handen van zowel de klanten als de meisjes niet onder de kleren gingen. Nadien draaiden ze bij en gaven ze toe dat er wel degelijk prostitutie plaatsvond, maar dat het buiten hun wil en ‘boven hun hoofd’ was.

Omdat wij al andere verhalen van ‘t Keteltje gehoord hadden, gingen we op zoek naar enkele kerels die straffe stoten in toch wel de straffe café nabij het Antwerpse Schipperskwartier meemaakten.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More