Sylvester Stallone is het nieuwe slachtoffer van de Cancel Culture (foto’s)

Het leven kan soms ironisch zijn.

In de film Demolition Man uit 1993 speelde Sylvester Stalline de rol van de stoere flik John Spartan. Hij werd vanwege een explosie, waarbij een dertigtal mensen om het leven kwamen, als straf ingevroren. 35 jaar later wordt hij ‘ontdooid’ om enkel tot de conclusie te komen dat hij in een overgevoelige maatschappij is terechtgekomen waar politieke correctheid de plak zwaait.

Een zogezegde perfecte samenleving, waar je zelfs boetes krijgt voor het gebruik van stoute woordjes en waar vleselijke lusten uit ten boze zijn. Als het van de woke-gekkies afhangt, is dit niet langer een fictief toekomstbeeld maar bittere realiteit.

Alles wat niet in het narratief past van de zogezegde sociale justice warriors, moet geschrapt worden. Nu de ultieme slechterik – Donald Trump – uit de schijnwerpers is verdwenen, richten ze hun pijlen op iedereen die maar enigszins iets te maken heeft met de ex-president.

Zo mag nu ook Sly het ontgelden. Hij is namelijk lid van de MAR-A-LAGO golfclub in Florida. Dit enorme landgoed is eigendom van Trump. 

Voor de cancel-freaks is dit reden genoeg om te concluderen dat Stallone zijn ware aard heeft laten zien als racistische, fascistische bondgenoot en fervent voorstander van de voormalige president. Er wordt zelfs opgeroepen om het Rocky-standbeeld in Philadelphia omver te trekken. Wat een wereld waar we nu in leven.

Iets zegt ons echter dat Sly er geen slaap voor zal laten. De man heeft een vermogen van 400 miljoen dollar en is op 74-jarige leeftijd nog steeds fitter dan de meeste Twitteraars.

Ook heeft hij nog genoeg werk op zijn boterham:  Guardians Of The Galaxy 3, een sequel op Demolition Man en The Expendables 4

Of om Rocky zelf te citeren: “It Ain’t About How Hard You Hit, It’s About How Hard You Can Get Hit And Keep Moving Forward.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More