Surrealistische Linda en Rik bij Pharaïlde

Het was een erg vreemde aflevering van De Afspraak gisteren. Linda De Win mocht nog eens komen klagen dat ze binnenkort op pensioen moet gaan. In een beweging sabelde ze de nieuwe baas van de VRT neer die volgens haar niets van televisie kent. Ze had hem onlangs ontmoet om een uitzondering te vragen, maar kreeg nul op het rekest.

Linda kreeg in de studio wel nog eens lof omdat ze een ‘aanklampende’ stijl heeft, maar eigenlijk is ze gewoon onbeleefd. En bovendien vermeldt ze haar bronnen niet. Dat een parlementslid en fractievoorzitter een tijdje terug in de problemen kwam, komt door onthullingen van P-Magazine, niet de VRT. 

Ondertussen was Rik Torfs Linda de facto aan het versieren. We kwamen ook te weten dat ze beiden geboren zijn in hetzelfde jaar en dus moet Rik ook met pensioen. Niet dat hij zich zal vervelen aangezien hij aan een gesubsidieerde documentaire bezig is over het Vaticaan. Die reeks heeft wel vertraging en zal pas eind 2022 te zien zijn. Rik gaf Linda ook praktische tips om aan de slag te blijven als jonggepensioneerde en Linda was ondertussen openlijk aan het hengelen naar opdrachten voor die nieuw op te richten BVBA Linda De Win. 

Dirk Ramaekers zat erbij en keek ernaar. Net zoals de verbaasde kijker die zijn ogen en oren amper kon geloven.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More