Superschattig: vrouw verwelkomt honderdtal babyspinnen de wereld in (video)

Heb je onze lijst van de 10 engste spinnen ter wereld al eens bekeken?

Het valt je misschien op dat de thuisbasis van deze harige lieverds meestal Australië is. Constipatie is down under geen voorkomend probleem, want je krijgt letterlijk het schijt bij het aanschouwen van al dat achtpotig geweld. Zitten ze niet onder je deurklink dan beslissen ze je ‘s avonds gezelschap te houden tijdens een avondje Netflix.

De Aussies zijn deze kruipende nachtmerries ondertussen zo gewoon dat ze zelden nog opkijken. Neem bijvoorbeeld onderstaande juffrouw: in plaats van te spurten naar de dichtstbijzijnde vlammenwerper, reageert ze enthousiast bij het zien van de geboorte van een nest jachtkrabspinnen. Zij zullen uiteindelijk opgroeien tot de gevreesde Giant Huntsman spin. Een beet van hen is nog pijnlijker dan een vaccinatiespuitje van een Parkinsonpatiënt.

Luguber detail: Claudia ontdekte dit natuurfenomeen in de slaapkamer van haar babydochter. Op Facebook verklaarde ze dat gewoon het raam opende in de hoop dat al de spinnetjes hun weg naar buiten zouden vinden.

Moedige zet, Claudia. Wij daarentegen zaten allang op het vliegtuig richting Alaska.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More