Superman met zeer sadistische trekjes in trailer van BrightBurn (video)

In 2008 zagen we al wat er gebeurde als je het superheldengenre combineert met zwarte humor in de film Hancock. Daarin speelde Will Smith een cynische superheld met een serieus drankprobleem.

Elf jaar later krijgen we een heel andere mix te zien. Een angstaanjagende horrorfilm, waarin de superheld niet zo ‘super’ blijkt te zijn. De film is geproduceerd door James Gunn, regisseur van onder meer Guardians of the Galaxy uit 2014.  Gunn, die eerder dit jaar de laan werd uitgestuurd door Disney, had dus meer dan voldoende tijd om zijn pijlen te richten op eigen werk. Geluk bij ongeluk, want BrightBurn belooft een nagelbijter van formaat te worden en met een plot waar het Huis met de Muis nooit groen licht voor zou geven. 

Het script heeft veel weg van de Origin Story van niemand minder dan Clark Kent. Maar in plaats een toekomstige redder van de wereld te zijn, lijkt hier de buitenaardse vondeling meer weg te hebben van genadeloze seriemoordenaar.

Wordt verwacht eind mei 2019.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More