Subsidie via Fedasil naar iDrops voor project

Minister Verlinden en staatssecretaris Mahdi kennen een subsidie toe aan Fedasil.

Het Federaal Agentschap voor de Opvang van Asielzoekers (Fedasil) kent voor 2020 op zijn beurt een subsidie toe aan iDrops voor een bedrag van 49.500 euro ter uitvoering van het project ‘Your Global Future’. De vzw iDrops werkt sinds 2010 aan maatschappelijke vooruitgang.

De uitgaven worden aangerekend op de begroting van het Federaal Agentschap voor de opvang van Asielzoekers op begrotingsartikel 543 ’Specifieke subsidies’.

Een overeenkomst afgesloten tussen het Federaal Agentschap voor de opvang van Asielzoekers en de begunstigde bepaalt de modaliteiten en de wijze waarop het gebruik, de monitoring, de controle, de rapportering en de evaluatie van de subsidie wordt verantwoord.

De Staatssecretaris van Asiel en Migratie, belast met Nationale Loterij, toegevoegd aan de minister van Binnenlandse Zaken en van Institutionele Hervormingen, is belast met de uitvoering van dit besluit. Het besluit werd gegeven in Brussel op 29 november en werd vandaag in het Staatsblad gepubliceerd.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More