Streamer merkt zijn kale plek en begint te flippen (video)

Het is de ergste nachtmerrie van elke man.

Je hoort nog liever van je schoonmoeder dat ze bij jou komt inwonen of je volgt gewillig een levenslange cursus bloemschikken. Alles, maar dan ook alles is beter dan ontdekken dat je haarlijn opeens begint te wijken.

Zeven op de tien mannen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Er mogen dan wetenschappelijk voordelen aan kale een knikker verbonden zijn, de grootste angst van elke man is dat zijn volle bos haar ooit afscheid zal nemen.

Beginnende kaalheid verdoezelen met haarproducten en creatief borstelen, maakt het eigenlijk alleen maar erger. En wie zich een haartransplantatie kan veroorloven, loopt af en toe de kans op om er bij te lopen als een halve Frankenstein.

Om maar te zeggen: kaal worden is niet plezant. Daarom dat we de schokkende reactie van onderstaande streamer volledig kunnen begrijpen. Tijdens een live stream merkt hij opeens een kale plek op en verliest hij volledig de pedalen. Toegegeven, zijn reactie is vrij hilarisch – en mede ook de reden dat de video viraal is gegaan.

Laten we hopen voor hem dat het inderdaad het resultaat was van wat vettig haar en het te lang dragen van een koptelefoon.

Zo niet… tja, dan maar een vriendin zoeken die een stuk korter is dan jou.

 

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More