Straf: Vlaamse voormalige Miss beet zichzelf in de neus

Allez, dat beweert een ex-wereldberoemde figuur toch.

Want wereldberoemd, dat wàs Dimitri Bontinck enkele jaren geleden. Het begon allemaal toen hij zijn zoonlief Jejoen eigenhandig terughaalde uit Syrië. Nadien zette hij de ene reddingsactie na de andere op poten. Hij schreef zelfs een boek over zijn daden, dat in weten wij veel hoeveel talen werd vertaald.

Maar Dimitri Bontinck bleek ook een onvervalste vrouwenzot. Naar eigen zeggen reeg hij de ene deerne na de andere aan zijn degen, terwijl hij in het midden-oosten vertoefde. Eens hij het BV-statuut bereikt had, richtte hij zijn pijlen op Phaedra Hoste. Dat bracht bijvoorbeeld radiomaker Gunther D op het idee om ‘Phaedra’ een keertje naar Dimitri te laten bellen:

Maar soit. Phaedra Hoste, die zag Bontinck niet echt zitten, en dus richtte hij zijn pijlen maar op Lesley-Ann Poppe. Maar helaas: ook zij wees Dimitri Bontinck af.

In 2015 leerde hij dan de Kempense Elke kennen. Ook dat werd een serieuze soap in de pers: hun relatie had namelijk nogal weg van een op hol geslagen knipperlicht. Wekelijks werden er koffers gepakt, de ruzie weer bijgelegd en diezelfde koffers weer uitgepakt.

En toen… werd het een tijdlang stil rond Bontinck. Tot deze week bekend geraakte, dat hij zich voor de rechter moest verantwoorden.

Volgens het parket had hij Elke – die knipperlichtrelatie duurt blijkbaar nog steeds – in mei 2018 serieus toegetakeld in haar woonst in Mol. Volgens de aanklager waren de twee naar een feestje geweest. Terug thuis, zou Dimitri Elke tegen haar knie gestampt hebben, op haar oog gemept en in haar neus gebeten. Bovendien werd Bontinck eerder al eens veroordeeld voor partnergeweld. Op 26 februari zal de uitspraak volgen, maar Bontinck riskeert dit keer een gevangenisstraf.

Volgens hem zal het zo’n vaart echter niet lopen. Elke is een lief meiske, maar ze trapt soms door, door de medicatie die ze slikt. Ze heeft volgens Bontinck die bewuste avond in mei eerst zichzelf verminkt, om vervolgens de schuld op Bontinck te steken.

In het dossier van de openbare aanklager, zitten foto’s van Elke’s verwondingen. Verwondingen die ze volgens Bontinck zelf heeft toegebracht. Of met andere woorden: de blondine heeft zichzelf tegen haar knie gestampt, haar eigen een blauw oog gemept en… zelf in haar neus gebeten.

Wij zijn alvast benieuwd wie de rechter zal geloven. Voor de lol haalden we er nog eens een interview van enkele jaren geleden bij. Mocht Bontinck daar Pinocchio zijn, dan had hij allicht de presentator van zijn stoel gemept met de neus.

(Foto boven: Elke, die in 2012 Misses Glamour Antwerpen 2012 was)

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More