Stoeipoes Natalya ontkent pikant verleden

Wij weten wel beter…

Of het EK dit jaar nog doorgaat laten we in het midden, maar 12 juni staat met rood aangetipt in onze agenda. Dan spelen de Rode Duivels tegen Rusland en niet alleen de prestaties op het veld interesseren ons, ook die in de tribunes… mochten die gevuld zijn natuurlijk.

Want zo hebben we dik twee jaar geleden tijdens het WK de Russische Natalya Nemchinova leren kennen. De knappe verschijning was voor verschillende regisseurs interessanter dan de acties op het veld en ze mocht dan ook tientallen keren in beeld komen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Natali Andreeva (@modelandreeva)

 

Een beetje speurwerk leerde al snel dat ze verschillende nicknames had (Natalia Andreeva, Delilah G, Danica, Amanda, Asya, Annabell,…) en dat er van haar wel heel erg pikante video’s op het net circuleren. Een op wraak belust ex-vriendje volgens haar.

Wij gaan hier niet flauw over doen. Ook wij gaan wel eens neuzeneuze doen in de bibliotheken waar de betere natuurdocumentaires worden weergegeven en haar video’s lijken ons niet echt in de categorie ‘amateur’ te passen, integendeel.

1

Image 1 of 15

Credits: Instagram   

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More