Stichting van Bill Gates had begin dit jaar 2 vergaderingen op 1 dag met EU

Volgens de officiële database van de EU had de Bill & Melinda Gates Foundation op vrijdag 8 januari 2 digitale vergaderingen met de Europese Commissie. De stichting van Gates had die dag eerst een vergadering met Kurt Vandenberghe, topmedewerker van Commissievoorzitster Ursula von der Leyen over COVID-19.

Vervolgens was er een introductiegesprek met Gargee Ghosh, de nieuwe voorzitster van de stichting inzake Global Policy & Advocacy. Het gesprek ging over de mogelijke samenwerking tussen de stichting van het puissant rijke echtpaar Gates en de Europese Unie. Tegelijk werden de prioriteiten vastgelegd. Die laatste digitale vergadering ging door met Koen Doens, directeur-generaal van het Directoraat-Generaal (DG) voor Internationale Partnerships (INTPA).

De stichting van Bill en Melinda Gates had al 59 vergaderingen sinds eind 2014 met de EU. De laatste vergaderingen gingen vooral over COVID-19.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More