STEM: wie is Vlaanderens leukste buurmeisje?

Een goed jaar geleden lanceerden we een nieuwe rubriek: ‘Girl Next Door’. Maar wie was nu het leukste buurmeisje?

Heel veel jongedames willen een keertje op P-magazine schitteren. Maar er zijn natuurlijk maar twaalf maanden in een jaar: veel te weinig om al het moois dat Vlaanderen te bieden heeft in de kijker te zetten.

En dus besloten we een goed jaar geleden een nieuwe rubriek te maken: ‘Girl Next Door’. Jongedames kunnen hun foto’s insturen en die publiceren we dan, met een interview erbij.

Het was de bedoeling om ook hier een maandelijkse rubriek te maken, al is dat ‘dankzij’ corona niet helemaal gelukt.

Maar toch: we hadden dit jaar tien prachtige Girls Next Door, jongedames die stuk voor stuk op onze front zouden kunnen schitteren als P-babe van de maand.

En nu we dat toch zo aan het denken waren: waarom onze lezers niet laten kiezen wie ze een keertje willen zien als P-babe van de maand?

Kortom: stem op de dame die jij het leukste buurmeisje van 2020 vond, en wij organiseren met de winnares een professionele fotoshoot met onze huisfotograaf Filip Moerman. Men zegge het voort! Stemmen doe je HIER en kan tot 31 januari 2021.

Was je nog geen ‘Girl Next Door’, maar wil je het wel worden? Stuur dan een mailtje naar info@p-magazine.be.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More