Stel hufters duwt BMW in rivier, maar krijgt verdiende loon (video)

Want BMW’s zomaar in rivieren dumpen is redelijk illegaal.

Er was eens… een stel Britse vloggers dat duidelijk fan is van Mercedes-spul. Op zoek naar spannende content voor een volgende YouTube-video, kunnen ze een BMW E46 coupé op de kop tikken voor een luttele 500 dollar pond.

Ze rijden met de Bimmer naar Spanje, en proberen hem onderweg naar de filistijnen te helpen. De ouwe Duitser blijkt echter taaier dan gedacht, en eens in Spanje aangekomen beulen ze ermee door velden en braakliggend terrein. Tot er uiteindelijk een koelwaterslang knapt, en het beestje uiteindelijk overhit de handdoek in de ring smijt.

Dit tot groot jolijt van de hufters. Ze vinden er niks beter op dan de plusminus twintig jaar oude 3-serie in een rivier te dumpen. Keiveel lol natuurlijk.

Maar… iemand die het tafereel gadesloeg vond dat minder lollig. Het gevolg? De arm der wet deed dingdong aan de deur van de bloggers. Allicht zal een groot deel van de inkomsten van onderstaande video uiteindelijk richting Spaanse staatskas gaan.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More