Stand-in voor acteur Frank Focketyn dringend gezocht

Shelter, het productiehuis van televisiemaker Tim Van Aelst, bekend van onder meer ‘Wat als?’, ‘Safety First’ en ‘Studio Tarara’, is bezig met de opnames van een nieuwe fictiereeks voor VTM.

Voor maandag wordt in Schilde nog een stand-in voor acteur Frank Focketyn gezocht. Een stand-in voor films en televisie is een persoon die de acteur vervangt vóór het filmen, voor technische doeleinden zoals belichtingsinstellingen.

De serie heet ‘Billie vs Benjamin’ en is een romantische komedie over een jongen en een meisje die halsoverkop verliefd worden. Ze ontmoeten elkaar wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend – en dus verkleed – zijn en lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de ‘linkse trut’ in Billie en de ‘rechtse lul’ in Benjamin naar boven haalt. De verliefdheid tussen de twee is groot, maar hun tegenstellingen dreigen snel nog groter te worden. ‘Billie vs Benjamin’ is een reeks over liefde en angst: Romeo en Julia in tijden van polarisatie.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Charlotte Timmers, die Billie speelt, en Ward Kerremans, die de rol van Benjamin vertolkt. Zij worden bijgestaan door Joke Emmers en Jeroen Perceval, die Billies beste vriendin Marie en Benjamins beste vriend Tommie spelen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More